Wie zijn wij?

Stichting Selimiye richt zich voornamelijk op jongeren in Rotterdam en omgeving en organiseert verschillende activiteiten voor ontspanning en gezelligheid. Daarnaast worden ook lezingen en etentjes (o.a. voor behoeftigen) georganiseerd, waarbij de buurt uitgenodigd is om gezamenlijk gratis te komen eten. Op deze manier worden de mensen met elkaar in contact gebracht om de onderlinge solidariteit en sociale cohesie te bevorderen.

Visie

Stichting Selimiye wil een bijdrage leveren aan het ideaal van een samenleving waar de Islam gezien wordt als verrijking en onuitputtelijke bron van inspiratie.

Missie

Om een verdienstelijke generatie op te voeden, die goed is opgeleid in elk aspect, een verantwoordelijkheidsgevoel heeft ontwikkeld, vasthoudt aan onze moraal en waarden, om zo de islam op de beste manier te vertegenwoordigen.